Ανακαινιση σπιτιου, προσφορες, είναι αληθινες ?Ανακαινιση σπιτιου, προσφορες ανακαινισης, είναι αληθινες ?


Το σήμερα της οικονομικής κρίσης και οι προσφορές που παρουσιάζονται από τις εταιρίες η τα τεχνικά γραφεία και πολύ περισσότερο από μεμονωμένους εργολάβους παραπαίει κατά την γνώμη μου στη Λατινική ρήση που λέγει ότι η αναγκαιότητα είναι η μητέρα της εφεύρεσης.


Ποιες όμως από όλες αυτές τις προσφορές ανακαίνισης η τα πακέτα ανακαίνισης είναι τίμια;


Σε παλαιότερες εποχές, όταν η οικονομική στενότητα δεν ήταν τόσο ορατή, η ανακαίνιση γινόταν σε περιπτώσεις καλύτερης οικονομικής εικόνας και λιγότερο για λόγους ανάγκης. 


Οι περισσότεροι άνθρωποι έως και την έναρξη της κρίσης, και δη οι νέοι, αναζητούσαν νέο ακίνητο προς αγορά αδιαφορώντας για το ποσό που θα πλήρωναν για την απόκτηση ενός διαμερίσματος, π. χ. των 75 τετραγωνικών με θέα. Έτσι λοιπόν γίναμε μάρτυρες πολλών περιπτώσεων, που φώναζαν από μακριά ότι υπήρχε υπέρ  εκτίμηση αγοράς, στο Νέο Ηράκλειο σε νεόδμητη πολυκατοικία έφτασε να πουλιέται ένα τέτοιο διαμέρισμα 2ου ορόφου στην τιμή των 170.000,00 ευρώ μαζί με τους ιμι υπαίθριους χώρους.


Το σήμερα επιτάσσει την ανακαίνιση ενός παλαιού σπιτιού, η την ανακαίνιση ενός παλαιού διαμερίσματος, ενέργεια που μέχρι σήμερα αποκλειόταν από τους περισσότερους, πολλοί ενώ είχαν στην διάθεση τους κάποιο παλιό σπίτι η διαμέρισμα π. χ. από τους γονείς τους η τον παππού προτιμούσαν να προβούν στην αγορά νέας κατοικίας. Σήμερα, οι περισσότεροι έχουν συμβιβαστεί με την πραγματικότητα και αναζητούν την λύση της ανακαίνισης γα το όποιο παλιό ακίνητο, ποια είναι όμως αυτά που πρέπει να προσέξουν, στο διαδίκτυο βλέπει κάποιος να ξεπετάγονται εταιρίες κάθε μήνα, οι προσφορές και τα πακέτα ανακαίνισης ανταγωνίζονται το ένα το άλλο. 


Οι προσφορές ανακαίνισης, είναι όντως το δέλεαρ της επιλογής, προσέξτε όμως, δεν πρέπει να πάτε και στο άλλο άκρο που λέει  " μη χειρον βελτιστον" ότι δηλαδή το λιγότερο κακό είναι καλύτερο.


Διαβάστε Ε Δ Ω τι πρέπει να προσέξετε.https://www.facebook.com/dimiourgontexnima

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου