Καλώς ήρθατε στο ιστολόγιο της Δημιουργών Τέχνημα !


Καλώς ήρθατε στο ιστολόγιο της Αρχιτεκτονικής μας ομάδας. 
Το γραφείο μας «Δημιουργών Τέχνημα & Συνεργάτες» δραστηριοποιείται στο χώρο της μελέτης της αναπαλαίωσης – ανακαίνισης και της κατασκευής από το 2000. Η ομάδα μας πλαισιώνεται από έμπειρους συνεργάτες Αρχιτέκτονες & Πολ. μηχανικούς και έχει την εμπειρία για ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών. Η εξειδίκευση των ανθρώπων μας περικλείει υπηρεσίες όπως είναι η επίβλεψη τεχνικών έργων, η αναπαλαίωση νεοκλασικών και πέτρινων κτιρίων καθώς και οι ανακαινίσεις κατοικιών διαμερισμάτων κ.α. Επίσης το γραφείο μας έχει πολύ μεγάλη εμπειρία στην σύνταξη μελετών που αφορά στην έκδοση οικοδομικών αδειών και αδειών αναπαλαίωσης – ανακαίνισης, στις ρυθμίσεις αυθαίρετων κατασκευών κ.α. Το χαρακτηριστικό γνώρισμα και πλεονέκτημα της Δημιουργών Τέχνημα, είναι η Αρχιτεκτονική διακόσμηση των έργων που αναλαμβάνει. 
Το μεράκι, η αγάπη για το αντικείμενό μας, η γνώση της ομάδας μας, αποτελούμενη  από αρχιτέκτονες, μηχανικούς, εκτιμητές και εργολάβους, έφτασε να μετράει στο χώρο των ανακαινίσεων σπιτιών, των αναπαλαιώσεων κτηρίων και των νέων κατασκευών είκοσι δύο συναπτά έτη παρουσίας στο χώρο.


Θέλοντας να υποστηρίξουμε την ιστοσελίδα μας για ενημερωτικούς λόγους κατασκευάσαμε αυτό το ιστολόγιο με σκοπό την τεχνική ενημέρωση γύρω από θέματα ανακαίνισης και αναπαλαίωσης σπιτιών και γενικά κτηρίων, στο ιστολόγιο καθώς και στην επίσημη ιστοσελίδα μας θα βρείτε πολλά και ενημερωτικά άρθρα που δημοσιεύονται και σε πολλούς φιλικούς χώρους. Άλλωστε μετά από δεκαπέντε χρόνια από την ημέρα της κατασκευής της πρώτης ιστοσελίδας μας γεννήθηκαν περισσότερες απαιτήσεις για πιο επαγγελματική παρουσίαση των έργων μας. Παράλληλα μάς δίνεται η πλήρης δυνατότητα για παρουσία ευρέως όγκου ενημέρωσης μέσα από άρθρα σχετικά με τις ανακαινίσεις κτιρίων, τις αναπαλαιώσεις πέτρινων η νεοκλασικών κτιρίων, τις διακοσμήσεις εσωτερικών χώρων αλλά και θέματα που αφορούν κατασκευαστικές νέες τεχνικές.
Σήμερα νιώθουμε υπερήφανοι επειδή καταφέραμε να εδραιώσουμε τη Δημιουργών Τέχνημα ως την πληρέστερη και πλέον αξιόπιστη επιχείρηση στο χώρο των ιδιωτικών δομικών κατασκευών - αναπαλαιώσεων στη χώρα μας.

Πλέον, η νέα ιστοσελίδα μας που μπορείτε να επισκεφτείτε κάνοντας κλικ ΕΔΩ έχει καταστεί ένας αξιόπιστος και πρωτοποριακός ενημερωτικός ιστοχώρος.

 Η θεματολογία του εστιάζει σε ανακαινίσεις σπιτιών, σε αναπαλαιώσεις σπιτιών και σε νέες κατασκευές τις οποίες έχουμε ολοκληρώσει, σε Αρχιτεκτονική, Τεχνολογία, Ελληνική και Ευρωπαϊκή Νομοθεσία, υλικά και τεχνικές, ενώ πλαισιώνεται πάντοτε από επιλεγμένη και έγκυρη ενημέρωση για νέες πρακτικές και νέα προϊόντα των κλάδων του κατασκευαστικού τομέα στη χώρα μας.
Όλοι εμείς ως ομάδα της Δημιουργών Τέχνημα, ευχαριστούμε όλους εσάς τούς πελάτες μας -και τούς συνεργάτες μας-για την αμέριστη στήριξη και εμπιστοσύνη, χωρίς όλους εσάς δε θα είχαμε τα σημερινά εντυπωσιακά αποτελέσματα.

 Σάς υποσχόμαστε ότι στο μέλλον θα γίνουμε καλύτεροι και θα συνεχίσουμε να προσφέρουμε ακόμα περισσότερο ποιοτικές υπηρεσίες.

Με εκτίμηση

Δημιουργών Τέχνημα & Συνεργάτες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου