Ανακαίνιση και διακόσμηση μπάνιου Το μπάνιο είναι ένας χώρος που αν το αναλογιστούμε θα δούμε ότι περνάμε κάποιες ώρες στους χώρους του, ίσως λιγότερο από ότι στα υπόλοιπα δωμάτια του σπιτιού μας, το σαλόνι η το δωμάτιο μας, αλλά πάντως κανείς μας δεν μπορεί να αποκλείσει την χρηστικότητα και την ομορφιά που θα θέλαμε να έχει. Ένας χώρος που είναι στο χέρι του καθενός να τον μετατρέψει σε ευχάριστο, ευέλικτο, λειτουργικό, μοντέρνο αναλόγως με το γούστο του. Όλοι μας θέλουμε ένα ευρύχωρο και λειτουργικό μπάνιο. Που όπως είπαμε και παραπάνω είναι στο χέρι μας να το κάνουμε ευχάριστο.

Δεν είναι λίγοι αυτοί που θεωρούν πως το μπάνιο είναι ένα από τα βασικά δωμάτια του σπιτιού και για αυτό το λόγο είναι από τα πρώτα πράγματα που ελέγχουν διεξοδικά όταν βρίσκονται στη διαδικασία της ενοικίασης, της αγοράς αλλά και της ανακαίνισης του σπιτιού.

Και πως μπορεί να γίνει ένα μπάνιο ευχάριστο; με την κατάλληλη διακόσμηση τόσο στα είδη υγιεινής όσο και στις προσωπικές πινελιές του καθενός σε συνδυασμό με την αισθητική του. Μπορεί να ακούγεται υπερβολικό αλλά πολλοί είναι αυτοί που μετατρέπουν το μπάνιο τους σε ένα… μείγμα των υπολοίπων χώρων του σπιτιού τους. Κάδρα, γλάστρες, κεριά μπορούν να συνθέσουν μια ξεχωριστή ατμόσφαιρα σε ένα δωμάτιο που οι περισσότεροι παραμελούν.

Μην φανταστείτε ότι θα σας προτείνω να γκρεμίσετε τοιχία του σπιτιού σας για να μετακομίσετε στο μπάνιο ! Απλά είναι ένας χώρος που όπως και οι περισσότεροι χώροι του σπιτιού μπορούν να γίνουν ευχάριστοι για την προσωπική μας ικανοποίηση. 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου