Ευκαιρία καριέρας Franchise

Η Δημιουργών Τέχνημα, ήταν και είναι η πρώτη επιχείρηση αναπαλαίωσης - ανακαίνισης κτηρίων που επεκτείνεται σε όλη την Ελλάδα μέσω του συστήματος Franchise.

Οργάνωση.

Η Δημιουργών τέχνημα έχει οργανώσει ένα πλήρη σύστημα ανάπτυξης - εξειδίκευσης και οργάνωσης στην αποτελεσματική διαχείριση δικτύου που αφορά σε τεχνικές υπηρεσίες ανάπλασης κτηριακών εγκαταστάσεων καθώς και σε υπηρεσίες after sales ενώ παράλληλα έχει αναπτύξει μια εταιρική ταυτότητα ευσυνείδητης δέσμευσης στην αγορά ανακαινίσεων.

Υποστήριξη.

Με την πλήρη υποστήριξη του συστήματος Franchise που διαθέτει η Δημιουργών Τέχνημα σε νέους επιχειρηματίες, σχετικούς με τον χώρο (Αρχιτέκτονες, Πολ. Μηχανικούς, Διακοσμητές – Διακοσμήτριες) διασφαλίζει την παροχή υπηρεσιών υψηλής προστιθέμενης αξίας προς την αγορά της ευρύτερης περιοχής σας και παράλληλα μεγιστοποιεί την απόδοση σας ως επιχειρηματία που επιθυμεί να εδραιωθεί και να ξεχωρίσει στον ευαίσθητο χώρο των αναπαλαιώσεων κτηρίων.

Πλεονεκτήματα
.

Το πλέον προφανές πλεονέκτημα για τον franchisor που θα επιλέξει να συνεργαστεί με την Δημιουργών Τέχνημα είναι η δυνατότητα που του δίνεται να επεκτείνει  την επιχείρησή του χρησιμοποιώντας την ήδη μεγάλη τεχνογνωσία – εμπειρία και την αναγνωσιμότητα και αποδοχή του ονόματος της.

Κίνδυνοι.

Η ανάληψη του όποιου επιχειρηματικού κινδύνου μειώνεται κατά μεγάλο ποσοστό και αυτό γιατί σας παρέχετε η δυνατότητα αποτελεσματικότερης διάθεσης υπηρεσιών προς όφελος της ανάπτυξης και εξέλιξης του concept που πρεσβεύει μια αναγνωρίσιμη επιχείρηση όπως είναι η Δημιουργών Τέχνημα.

Δυνατότητες.

Ο Franchisor της Δημιουργών Τέχνημα έχει τη δυνατότητα, να διεισδύσει πολύ αποτελεσματικά και γρήγορα στην ευρύτερη αγορά της περιοχής του, αυξάνοντας το δίκτυο των πελατών του με την εγγύηση του ονόματος της Δημιουργών Τέχνημα, δεκάδες έργα άλλωστε έχουν εκτελεστεί με επιτυχία σε όλη την Ελλάδα.

Αξία Δικαιωμάτων.

Ως νέος επιχειρηματίας έχετε λογική καταβολή δικαιωμάτων εισόδου (entry free) και  ελάχιστη καταβολή συνεχών δικαιωμάτων (royalties) του brand name και αυτό παράλληλα με την απόκτηση μεριδίου αγοράς και μόνο !

Προσοχή : Σε καμία περίπτωση όμως τα παραπάνω, δεν σημαίνουν ότι για την ανάπτυξη σας ως νέος επιχειρηματίας με το δίκτυο της Δημιουργών Τέχνημα, δεν απαιτούνται σημαντικές ώρες εργασίας και μάλιστα ευσυνείδητης εργασίας. Η επιτυχία του εγχειρήματος εξαρτάται από την δυνατότητα να ακολουθήσετε το σύστημα διαχείρισης της εταιρείας που σαν στόχο έχει την αποτελεσματική παροχή εξειδικευμένων υπηρεσιών και συνεχών επενδύσεων σε ανάπτυξη και δημιουργικότητα. Όλα τα παραπάνω με αλήθεια και ειλικρίνια.

Οφέλη νέου επιχειρηματία στο σύστημα (franchisor).
  •     Σχεδιασμός και εκκίνηση του συστήματος franchise στην περιοχή σας από    εμάς με πλήρη τεχνική υποστήριξη.
  •     Αποτελεσματικό management επιχείρησης για τα επόμενα πέντε χρόνια (Πλήρες Business Plan).
  •     Επιχειρηματικός άρτιος σχεδιασμός ανάπτυξης και προώθησης του δικού σας γραφείου στην περιοχή που θα επιλέξετε να δραστηριοποιηθείτε από εμάς, (Πλήρες Business Plan).
  •     Αποτελεσματική δικτύωση για ποιοτική εξυπηρέτηση πελατών στην ευρύτερη περιοχή η τον νομό που θα δραστηριοποιείστε.
  •     Δυνατότητα δραστηριότητας σε όμορους Νομούς κατά περίπτωση βάση αξιολόγησης.
  •     Πλήρη απόσβεση της επένδυσης που θα κάνετε στο σύστημα της Δημιουργών Τέχνημα το πρώτο εξάμηνο.
  •     Άμεση πρόσβαση στο δίκτυο προμηθευτών της Δημιουργών Τέχνημα με προφανή οφέλη.
  •     Νέα προϊόντα και υπηρεσίες με δυνατότητα άμεσης διάθεσης αυτών σστους πελάτες του γραφείου του.
  •     Εργαλεία κοστολόγησης και ενημέρωσης σε πραγματικό χρόνο.
  •     Υπεραξία εδραίωσης στην αγορά.


Υπεύθυνος ανάπτυξης δικτύου

Τετριμίδας Νικόλαος.

Τηλέφωνο επικοινωνίας 6983396528Δείτε τεχνικές αποκατάστασης εδω

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου