Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου 2010

τεχνικα θεματα δομικης αποκαταστασης κτηριων

θεματα τεχνικης αποκαταστασης κτηριων. 
 

 

Ανακαίνιση σπιτιού; Ανακατασκευή παλαιάς οικίας; όλες οι απαντήσεις σε τεχνικά θέματα κατασκευών, ανακατασκευών, ανακαινίσεων, κάθε εβδομάδα και μία νέα ανάρτηση στο ιστολόγιο μας που θα περιλαμβάνει προτάσεις και λύσεις σε απορίες σχετικά με θέματα που αφορούν την ανακαίνιση η την ανακατασκευή, κατασκευή σπιτιών η επαγγελματικών χώρων.

Αναζητήστε στις αναρτήσεις του ιστολογίου το θέμα που σας ενδειαφέρει.

 Ίσως το κτίριο που προτίθεστε να αναβαθμίσετε – ανακατασκευάσετε απαιτεί μανδύες οπλισμένου σκυροδέματος, ρητίνες, χαλυβδοελάσματα, κατασκευές υποστυλώσεων, ρητινοενέσεις η ακόμα και τσιμεντοενέσεις.
Το βέβαιο είναι ότι σε κάθε περίπτωση καίριας ανακατασκευής κτηρίου πιθανόν να απαιτηθούν εργασίες ενίσχυσης του φέροντος οργανισμού, η σωστή μελέτη με την ακολουθία της σχετικής επίβλεψης για τις των όποιες ενισχύσεις - επισκευές, θα σας δώσει το απαιτούμενο αποτέλεσμα και την εγγύηση ότι η επένδυση σας θα έχει αξία στο χρόνο.
Παρακάτω ακολουθούν οι κύριες ορολογίες επισκευής και αποκατάστασης κτηρίων, η εφαρμογή τους έχει ιδιαίτερη αξία όταν πρόκειται να επισκευάσουμε ένα πέτρινο σπίτι, όταν έχουμε να αντιμετωπίσουμε ρωγμές τοιχοποιίας, βλάβες σε φέροντες οργανισμούς κ.α.






Τσιμεντενέσεις τι είναι;





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου