Τρίτη 30 Απριλίου 2013

Ανακατασκευη βιομηχανικού κτηριου σε κτημα γαμου


Φανταστείτε ένα μέρος στην Αττική, όπου κάθε επιθυμία σας μπορεί να πραγματοποιηθεί και να αποτελεί μια αξέχαστη εμπειρία. Κτήμα Ονείρων, πολυχώρος εκδηλώσεων, όποια ταυτότητα και αν θελήσουμε να δώσουμε στο κτήμα που βλέπετε στις φωτογραφίες, είναι βέβαιο ότι πρόκειται για χώρο υψηλής αισθητικής. Οι εγκαταστάσεις, κύριες και βοηθητικές ανακατασκευάστηκαν πλήρως και είναι υψηλών προδιαγραφών, τα κτίρια με τις αίθουσες “DIFFERENT” , “PRIVE LOFT” και οι εξωτερικοί χώροι έκτασης δυο στρεμμάτων είναι βέβαιο ότι θα εξυπηρετήσουν με περίσσια πολυτέλεια και άνεση την όποια διοργάνωση.

Το αποτέλεσμα όχι μόνο δικαίωσε τις προσδοκίες των ιδιοκτητών αλλά έχει όλες εκείνες τις δυνατότητες για την εκπλήρωση κάθε διοργάνωσης που αφορά τον Γάμο η την Βάπτιση. 

Ο πολυχώρος λειτουργεί ήδη, με άρτια εξειδικευμένο προσωπικό, με υπηρεσίες και μοναδικές ιδέες για τη διοργάνωση του γάμου σας, όλα τα παραπάνω με την προσωπική επιμέλεια του Γαλάνη και της Μαρίας 



Τ Α Υ Τ Ο Τ Η Τ Α    Ε Ρ Γ Ο Υ

ΕΡΓΟ: ……………………………………………………...Ανακατασκευή

ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ: …………………………………………..Μαρκόπουλο Αττικής

ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ: ……………………………………………Κτήμα Ονείρων

ΣΥΝΟΛΙΚΟ ΕΜΒΑΔΟΝ: …………………………...1.300 τ. μ.

ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ ΜΕΛΕΤΗ: ……………………..Μελίνα & Συνεργάτες

Η/Μ ΜΕΛΕΤΗ: ………………………………………...Σύμβουλοι Μηχανικοί

ΣΤΑΤΙΚΗ ΜΕΛΕΤΗ: ………………………………….Σύμβουλοι Μηχανικοί

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ: …….................................Δημιουργών Τέχνημα

ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ: ………………………………………..Μελίνα Ξένου.

ΠΙΝΑΚΕΣ : ……………………………………………….Π. Σκορδάς.










Thinking about having a destination wedding on the Attica ? The mild temperatures, sunny skies, are just a few reasons why brides and grooms choose the Land of Dreams.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου